digital.bgВ началото на месеца стана ясно, че Google Maps позволява да навигираме

...
digital.bgВ началото на месеца стана ясно, че Google Maps позволява да навигираме
Коментари Харесай

Google Maps вече показва къде има камери за превишена скорост в България

digital.bg

В началото на месеца стана ясно, че Google Maps позволява да направляваме с градския превоз в София.

Тази потребна функционалност улеснява в допълнение напредването в натоварения център на столицата ни. Гугъл не престават да обновяват известното си приложение и към този момент ще ни осведомят къде са ситуирани камерите, следящи за превишена скорост.

Новата актуализация също по този начин ще демонстрира и данни за рестриктивните мерки за скорост на автомобилите по българските пътищa и към този момент е налична в някои страни, измежду които и страната ни.

 



 

От AndroidPolice ни осведомят, че функционалностите са налични в България, Чехия, Гърция, Румъния, Италия, Холандия, Португалия, Словакия, Словения, Испания, Унгария, Полша и Англия. Актуализацията на Google Maps вече е налична и в някои скандинавски страни, измежду които Дания и Швеция. Mожем да сме сигурни, че в къси периоди идния ъпдейт ще е наличен за всички. Предоставянето на данни за камерите за превишена скорост и рестриктивните мерки на пътя ще се хареса на много притежатели на смартфони в страната.

Интеграцията на тези функционалности е обвързвано с придобиването на приложението Waze. През последните години доста от неповторимите му характерности станаха част от софтуера за навигация на Гугъл. Включването на информация за рестриктивните мерки за скорост и камерите, които наблюдават колите в България е единствено част от този развой. Ако към момента не виждате тези функционалности бъдете търпеливи, защото ъпдейта евентуално до часове ще е разполагаем и за вашето устройство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР